Szobrock végeredmény

Lezajlott a 2013-as Hajdúszoboszlói Amatőr Rockzenei Találkozó és Verseny. A szakmai zsűri a legjobb 3 zenekar mellett kiosztott egy különdíjat és megválasztották az este legjobb zenészeit. Lássuk kik is lettek a díjazottak.

A zsűri döntése alapján az este legjobbja, aki a Hangfoglaló Magyarország 2013-as budapesti döntőjében  fogja képviselni az észak-alföldi térséget és persze Hajdúszoboszlót, a Promiseland zenekar.
Második helyezést és ezzel egy CD felvételi lehetőséget a Blackhoney (Hajdúszoboszló - Debrecen) kapta. Így a srácok neki is láthatnak a hamarosan megjelenő hanganyaguk folytatásához.
A dobogó harmadik fokára a Red alert állhatott fel. A dicsőséghez egy kis pénzjutalom is társult. (reméljük a kapott pénzösszeg fedezi a zenekar szombat esti sörfogyasztását ;) )
És végül de nem utolsó sorban említsük meg, hogy egy különdíj is kiosztásra került, amit a Sadistic Playground kapott.
További jutalmak és elismerések:
Fellépési lehetőség a Kovács Máté Városi Művelődési Központ nyári szabadtéri rendezvényein: Megdöbbent Városlakók (Püspökladány)
Legjobb dobos: Kovács Tamás (Promiseland)
Legjobb basszus gitáros: Ifj. Szabó Attila (Megdöbbent Városlakók)
Legjobb gitáros: Varga Péter (Promiseland)
Legjobb énekes: Gergely Miklós (Signal Moto-Rock)

Mivel a zenekarok beharangozójából éppen a Promiseland maradt ki, így utólag álljon itt a zenekar bemutatkozása.
A Promiseland zenekar 2010-ben alakult, 5 tagú formációként. Azóta kisebb nagyobb kihagyások, illetve tagcserék tarkították a zenekar életét. 2013-ban úgy döntöttünk, hogy újraalakulunk, méghozzá trióban.
A tagok: Kovács Zoltán-Zozo-basszusgitár, ének, Varga Péter-Epty-gitár, ének, Kovács Tamás-Dob, ének
Műsorunk eleinte feldolgozásokból állt, de a március végén tartandó Szobrock tehetségkutatón felbuzdulva elkezdtünk saját számokat írni. 3 számot hoztunk össze két hét alatt, melynek meg is lett az eredménye, mivel büszkén kijelenthetjük, hogy mi lettünk a 2013-as Szobrock tehetségkutató győztesei!
Legközelebbi megmérettetésünk a Hangfoglalás országos tehetségkutatója lesz Budapesten. Céljaink között szerepel egy hanganyag készítése, illetve további saját számok írása, és sok-sok koncert szervezése, hogy minél többen megismerhessétek a zenénket.
Aki kíváncsi a zenekarra, megtekinthet bennünket a: www.facebook.com/Promiseland.Zenekar oldalon, ahol friss infókat kaphat a fellépésekről, és a zenekarral kapcsolatos egyéb információkról. Amint lesz anyag, értesítünk titeket!
Köszönjük a lehetőséget a zooboszlo.blogspot.com-nak! 

Sok sikert a Hangfoglaláshoz, reméljük onnan is hasonló helyezéssel térnek haza a srácok és egy kis beszámolóval is megörvendeztetnek majd minket.

Nincsenek megjegyzések: