szobrock résztvevők 3.rész

Elérkeztünk mini sorozatunk utolsó részéhez. Az előzőekhez hasonlóan most is három igen érdekes és izgalmas zenekar bemutatása következik
A Signal motorock, az A látszat csal és a plakátról sajnálatosan lemaradt, de az este folyamán azért is fellépő Replace my heart.

Signal motorock
Signal-zenekar Debrecen
- már a 80-as években a vendéglátókban szórakoztató zenekarként, hol fő- hol mellékállásban a zene rabságában teltek az évek.
- később az élőzene háttérbeszorulásával motoros találkozókon, fesztiválokon léptünk fel
- jelenlegi formáció Signal Motorock  inkább csak baráti örömzenélés, többségében saját klasszikus rockzenét játszunk

Zenekari tagok: Gergely Miklós, Uray László, Tóth György, Sólyom Imre

Jelentkezés oka:
Szobrock fesztivált is egy fellépési lehetőségnek éljük meg.
ez van!

A látszat csal
Zenekarunk 2011-ben alakult.Minden tag hozta a maga stílusát, így zenénk alternatív, blues és metál elemek is tartalmaz. 
Góbis Henrietta » ének
Huszár Péter » basszus
Rabóczki Norbert » dob
Szegő István » gitár
Széplaki Nóra » ének

Replace my heart
Ricsárd és Béla régóta szeretett volna közös zenekart. Többször próbálkoztak, de a végső elhatározás 2010 végén jött. Megkeresték Nagy Dénest, akivel már korábban zenélgettek, és elkezdődtek a próbák. Ricsárd egy koncerten találkozott Nagy Gáborral, akit érdekelt az énekesi poszt és végül ő is maradt a zenekarban. Később közös megegyezéssel Dénes helyére, Bíró Dani került a dobos posztra. Stílusunk vegyes, mindenki rak a zenébe egy kicsit saját zenei világából így zenénkben találhatóak metál, post-hardcore és punk-rock elemek.

kukkantsunk be a próbájukra:
http://youtu.be/UlfBTRLfoQI


Továbbá indul még a megmérettetésen a hajdúszoboszlói Promisland zenekar is, de sajnos Tőlük "lapzártáig" nem érkezett semmi információ. Viszont az köztudott Róluk, hogy három kiváló zenész alkotta együttesről van szó ( Kovács Zoltán "Zozo" - Bass/Vocal, Kovács Tamás - Drums/Vocal, Varga Péter Tamás - Guitar/Vocal), akik igényes rock muzsikájukkal biztosan felejthetetlen perceket okoznak majd a műfaj kedvelőinek.

Nincsenek megjegyzések: