Hossssszú hétvége!

Igaz, hogy még csak vasárnap van, és még messze a következő hétvége, de már most érdemes elkezdeni gyűjtögetni az energiát és némi kis pénzmagot, hiszen nagyon húzós napokkal és bulikkal köszönt ránk a március 15-ei hosszú hétvége.
Nézzük szépen sorban, időrendben, a teljesség igénye nélkül, mi is vár Ránk!

Március 14. Csütörtök
Hajdúszoboszló, Rock cafe
Winstone, Holi, Maggi, Ferke azaz a Died by Johnny szolgáltat egy, Tőlük már megszokott,  laza hangulatú, szórakoztató, táncos mulatságot. És aki segít a szoboszlói srácoknak a hangulat felpörgetésében az az EZ zenekar, Balmazújvárosból. Belépés ingyenes.
Figyelem az este folyamán Húúú lányok feltűnése lehetséges!
Debrecen, HNO3 műhely
A debreceni srácok sem aprózzák el. Egy igazi őrült Punkos bulit hoztak össze 4 remek bandával. Szegedről érkezik a Kemény Henrik (postpunk), Szerbiából ruccan át a Spark (csörömpölős punk), aztán a budapesti (?) Mudpie (dallamos punk, csajokkal!) is tiszteletét teszi és nem utolsó sorban a debreceni trógerekből álló Hands off is a műhely színpadára lép.
A zenekarok támogatására 500 Ft-ot elkérnek a belépésnél, ami így van rendjén!

Március 15. Péntek
Hajdúszoboszló, Rock cafe
Azt hiszem itt nem lesz sok gondom az ajánló megírásával és a fellépők bemutatásával. Szerintem elég ha leírom a tényeket. Pénteken a Rock cafe színpadán fellép az Auróra, vendégzenekarok a Red alert és a Bastardos. Tuti nem minden napi buli lesz!
Debrecen, Kaptár
Az újonnan nyitó Kaptárban is az ország túlsó feléből érkező, saját stílusukban, legendának számító zenekarok lépnek fel a nemzeti ünnep tiszteletére. Mégpedig a Social free face és a Liberal Youth. Az SCHC két pillére mellett a debreceni kemény mag is képviselteti magát három elvetemült zenekarral: Chaosrealm, Beholder, Hanoi.
Ezért az 5 remek bandáért és az igazi HC élményért mindösszesen 800 Ft, ugye nem is olyan sok?!

Nincsenek megjegyzések: