Rock cafe 5 éves szülinapi buli

Augusztus elején egy monstre, két napos rendezvénnyel köszöntették fel a szoboszlói rockerek az idén öt éves Rock cafét.

A két nap alatt tíz helyi zenekar lépett a 'cafe színpadára. Az első napon a fiatalság mutatta meg magát, míg a második nap inkább a régi motorosok estéje volt.
Pénteken a Died by Johnny, a Közönséges hangok, a Maskarade, a Blackhoney és a Promiseland szórakoztatta a megjelenteket. Éjfélkor pedig Káposztás Geri egy fantasztikus tortával vendégelt meg mindenkit. A hatalmas hangulatról mindenki meggyőződhet, ha megtekinti Winstone és Maggi által készített Rockmenza első adását (majd a másodikat is).
Szombaton is zakatolt tovább a buli! A fellépő bandák (Szeánsz, Rotorika, Red alert, eRCé, Smith rock family) mind egytől-egyig remek produkcióval ajándékozták meg a szülinapost és a közönséget.
A két napos az önfeledt szórakozás közepette a megjelentek egy percig sem feledkeztek meg arról a személyről, aki sajnos már nem lehetett jelen és nem ünnepelhetett velük.
A születésnapi Rock fesztiválon, Mihu emléke előtt adózva, egy-egy szál gyertyát gyújtottak a szoboszlói rockerek, így emlékezve meg a váratlanul elhunyt társukról.

Nincsenek megjegyzések: