Nem kell csodákra várni, de hogy szájba basz azt biztos!

Hatalmas örömhírről számolhatunk be a következő pár sor keretein belül.
A minap egy rövid és tömör közleményben tudatta a Sadistic playground legénysége, hogy tárgyév augusztus 17-én stúdióba vonulnak, hogy rögzítsék karrierük első hanghordozóját, amin előreláthatólag 15 dal szerepel majd.
Ezen remek hír hallatán, rögvest felvetődött bennem számos kérdés, amiket nem is voltam rest feltenni a srácoknak.

ZBU - Miért csináltok Ti ilyet? Ki mondta, hogy ez jó lesz Nektek? Miért most és egyébként meg hol? És tényleg van 15 dalotok?

SP Azért csináljuk, hogy legyen valami az utókornak. Az unokáknak legyen mire vissza gondolni, ha már az ágytálainkat cserélik éppen az öregek otthonába vagy valami ilyesmi....
Amióta megalakultunk voltunk pár tehetségkutatón és a szakmai zsűri is azt mondta, hogy csináljuk, jó úton haladunk és így úgy döntöttünk, hogy csináljuk és hogy kell egy album.
A felvételt a debreceni Wokie sound stúdióban fogjuk fel venni Zúrbó Zoltán és Hegyes Gergő barátunkkal, ahol sok más jó zenekar is fel vette az albumait pl.: Red Alert, Blackhoney stb...Azért választottuk Zúzóékat, mert közel vannak és megfelelnek az igényeinken a feltételek. Régóta terveztük a felvételt és most jutottunk el hogy ez rögzítésre kerüljön
És igen, tényleg van 15 számunk, plusz a napokban lett egy intro is, amit mondanom se kell hogy egy perc alatt össze is raktunk szóval 16 szám lesz a kedves kis albumon. Nem kell csodákra várni! Jó zajos, mocskos, szájba baszós lesz azt ígérhetjük mindenki számára! Sőt a közeljövőben tervezünk még egy klipet is, de erről majd többet elmondok ha aktuális lesz a dolog.

ZBU - Köszönöm a kimerítő és mindenre kiterjedő választ! Már csak egy kardinális kérdés maradt hátra. Lehet már tudni mi lesz a kiadvány címe?

SP - Azt, hogy mi lesz a címe még nem tudjuk, de annyit el árulhatunk hogy nagyon vicces lesz!

Nagyon remélem, hogy mihamarabb elkészül és hallgathatom, megoszthatom, like-olhatom és a nézhetem a dzsutubéén. És biztos vagyok benne, hogy nem Én vagyok az egyetlen!
Addig is látogassa mindenki a Sadground-ot a facebookon, hogy ne maradjon le semmiről!

Nincsenek megjegyzések: