Rotorika koncertek

A zajos rock and rollban utazó, szoboszlói Rotorika körül úgy látszik felpörögni látszanak az események.
Nem régiben változás állt be a zenekar felállásában, Elek (gitár) és banda útjai elváltak, így jelenleg egy gitárossal nyomulnak a srácok.  A változás nem akasztotta meg a zenekar működését, már több koncerten is túl vannak és a következő pár napban is folytatódik a fellépések sora.
Ma (április 27.) Debrecenben, a Lilla bárban lesz látható a Rotorika, a debreceni Signal moto rock társaságában. A debreceni csapat a Szobrockról lehet ismerős, hiszen idén megmérettették magukat és ha már itt jártak el is vitték a legjobb énekesnek járó különdíjat.
A bulifolyam április 30-án ér a következő állomásához. A már hagyományossá vált Rock Cafe majálison lépnek fel a srácok. Helyszín, mint azt gondolom kitalálta mindenki, a szoboszlói Rock Cafe, belépés díjtalan, csak úgy mint a Lilla báros koncerten. A majálisi fellépés alkalmával olyan neves bandákkal osztják meg a színpadot a helyi rockandrollerek, mint a Belmondo és az AB/CD. Aki veszi a fáradtságot és ellátogat a Rákóczi utcai szórakozóhely kerthelyiségébe biztos nem fog unatkozni!
És hogy teljes legyen a sor, Május 3-án újabb buliba invitálnak a srácok minden rockert. A Retronome zenekarral karöltve remek hangulatú és szintén ingyenes koncerttel örvendeztetik meg a nagyérdeműt. A helyszín a debreceni Pesti utcán található Diabló söröző.

Nincsenek megjegyzések: