New Lone Tool debüt

A hétvégén, a Rock caféban megrendezendő Andi-Fest keretein belül debütál Hajdúszoboszló legújabb bandája a New Lone Tool.
A zenekar énekesét Bekker Janit kérdezgettem a dolgok állásáról.

Elmesélnéd a zenekar történetét? Kinek a fejéből pattant ki, az ötlet? Milyen céllal indult? ésatöbbi...
A zenekar ötlete az én fejemből pattant ki.
Elsősorban a saját magunk szórakoztatására, mint művészi ágat gyakorolni. :)
Összeültünk, beszélgettünk, hogy mi legyen a nevünk, kicsit beteg is legyen, talán, persze lehet, hogy csak nekünk, de tükrözze valamilyen szinten a zenei irányvonalat (AIC, STP, FNM, PJ ) így lettünk New Lone Tool.

Ha jól tudom (és jól tudom) feldolgozásokat játszatok. Hogy állítottátok össze a repertoárt, mi alapján választottátok a dalokat? Saját dalok vannak-e esetleg tervbe véve?
A repertoárt közösen hoztuk össze, persze megpróbáltunk egy bizonyos irányvonalat tartani, ami nem teljesen sikerült, és ez a jövőben sem lesz teljesen bekategorizálható. Elsősorban a Seattle-i nagyjaink előtti tisztelgés. Saját dalok vannak tervbe véve, de eddig még nem jutottunk el.

Pénteken lesz az első bulitok az RC-ben, hogy jött ez a lehetőség és a közeljövőben vannak-e már hasonló fellépések kilátásban?
Sok helyi és közeli zenekarral jó viszonyt tartunk , ebből kifolyólag a fellépések bár még váratnak magukra,de ami késik ugye nem múlik!

Köszönöm a válaszokat!
Köszi az érdeklődést, pénteken találkozunk!

Csatlakozzatok a NLT facebook-os családjához!

Nincsenek megjegyzések: