Utolsó figyelmeztetés!

Már mindenki biztosan tudja, de azért a nyomatékosság kedvéért és azért, hogy senki ne feledje, február 23-án, a HNO3-ban Apey and the Pea, Wrong side of the wall és Blackhoney koncert lesz!
A Blackhoney-t ugye nem kell bemutatni már senkinek, de talán a másik két zenekarról álljon itt egy két szó.
Az Apey & the Pea 2009 végén alakult a Neck Sprain, a Trillion és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky illetve a Remembering the Steel (Pantera tribute) énekesének, Áron Andrisnak (Api) a szolo projectjéből átalakuló Stoner, Grunge trioja, ezenkívül még tagok Prepelicza Zoltán (Wrong Side of the Wall, ex- Superbutt, ex-Remebering the Steel), Makai László (The Last Charge, ex- Superbutt, ex- Remembering the Steel)
Wrond side of the wall: 2007 óta, az ex-Insane frontember Knapp Oszi belépésével létezik ezen a néven a WSOTW, azelőtt Bones néven futott. Túl vannak már egy elég terjedelmes nagylemezen, három kislemezen és pár klipen is. Modern metál a műfaj, sok dallammal, enyhe stoner fűszerezéssel. Legújabb kislemezüket mutatják be ezen a bulin, amit az összes többivel együtt le lehet tölteni ingyenesen.

start: 20.00
belépő: 600 HUF

https://www.facebook.com/events/422841174470205/
www.facebook.com/hno3muhely

Nincsenek megjegyzések: