Party time!

Rég nem írtam már koncert beszámolót, egyrészt mert nem értek hozzá, más részt mert nem volt olyan ami megihletett volna. Tegnap estig.

Alig értem a Nádudvari útra már messziről hallani lehetett, hogy itt valami készül. Szerencsére csak a Sadistic Playground soundcheck-jéről maradtam le. Abból a pár hangból amit mégis volt szerencsém elcsípni, hallani lehetett, hogy a hely nem a kifinomult akusztikai élményt nyújtó koncerttermek egyike, inkább egy 4 x 4-es üres szoba, de itt és most (illetve ott és akkor) ez csak egy elhanyagolható részletnek bizonyult.
Rövidke szünet után belekezdet Cs és csapata a műsorába. Vérokádást ígértek a srácok, ami nem kis örömömre elmaradt, de helyette tőből szakították le az emberek fejét tömény, energiától duzzadó muzsikájukkal. A grind-os gyors tempók mellett elő elő kerültek a földbe dongölós lassú témák és a táncra csábító középtempók is, de szegény duplázó pedál nem sokat pihent.
A SadGround műsora után rövid átszerelés és már színpadon is állt a Noistorm. A dalrendben sok-sok régi klasszikus (Stream, Sex under blue sky..) mellett, számomra eddig még ismeretlen dalok is felcsendültek. Lehet, hogy csak az én műveletlenségem példázata, hogy nem ismertem a szóban forgó dalokat, de a lényegen nem változtat, továbbra is nagyon jó zenét nyomnak ezek a huligánok. Remélem minél hamarabb rendeződnek a zenekar dolgai, gondolok itt elsősorban a basszusgitárosi posztra, és egyre többet fogunk hallani Róluk, mert igen jól esett ilyen hosszú kihagyás után újra egy kis hazai matek-metál.
Köszönet a két zenekarnak, hogy ilyen remek hangulatú estével ajándékoztak meg és köszönet nem utolsó sorban a Partyclub-nak, hogy helyet biztosított ennek a kis önfeledt metálkodásnak.

Nincsenek megjegyzések: