Tömény vérokádás!

Cs már egyszer-kétszer említette, hogy 2013-ban színre lépnek egy grind / death metal csapattal és aki ismeri a szóban forgó fiatalembert az sejthette, hogy nem csak a levegőbe beszél. Na nem azért mert olyan igazmondó (de egyébként az!) hanem mert eléggé köztudott, hogy meglehetősen kedveli ezt a stílust és addig nem nyugszik amíg nem játszat újra ilyen zenét. És megcsinálták, és itt vannak! Hölgyeim és uraim a Sadistic Playground megérkezett!
ZBU - Mikor indult a zenekar pályafutása? És milyen inditatásból?

CS - Nos hát, a zenekar pályafutásának kezdete november elejére tehető. Untam a fejem és fel hívtam Sanszt (basszer), hogy kéne valamit csinálni. Ez egy keddi napon volt, vasárnap össze ültünk. Sansz hozta magával Dávidot, aki gitáros és nagyon jól gityózik. Aztán így szépen lassan elkezdtek összeállni a számok

ZBU - Ha jól véltem felfedezni akkor a jelenlegi legénység 2/3-a a megboldogult Antwarban is játszott, miért nem Antwar ként folytattátok? Miben lesz ez a zene, ez a zenekar más, mint az korábban már két ízben is említett Antwar (most már 3-szor említettem)?

CS - Jól látod, a régi Antwarból vagyunk (Cs & Sansz) így ismertük egymást és így könnyebb volt minden, ennyi. Nem volt szó újjáalakulásról, habár a zene nem lesz másabb semmivel, ugyan úgy dallam mentes rövid tömény vérokádás lesz. Max egy minimális svéd hatású dallamok de azok is csak módjával. :)


ZBU - "Februárban bemutatkozó koncert és demó!" Ezekről tudhatunk valami konkrétumokat?
CS - Vasárnap kezdjük el fel venni a dobokat a négy számos demóhoz, amiből durván fog készülni "nemtudomhány" példány amiket majd koncerteken lehet kapni remélhetőleg! De lehet nem...kitudja majd elválik. 

Amig a elválik addig is ajánlom mindenkinek, hogy az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon keresse meg a zenekar profilját és nyilvánítsa ki tetszését irányukba. 

Nincsenek megjegyzések: