Programok

Lassan vége az évnek, a mikulás is messze jár már, de a jó bulikból még nem fogytunk ki! Erre a hétre is van két koncert amit ajánlani szeretnék a kedves figyelmetekbe.



2011. december 16.
Hajdúszoboszló, Rock cafe
Kezdés: 20 óra után
Belépés díjtalan.
Az este fő bandája a fővárosi Hisztéria zenekar. Aki esetleg nem ismerné azok kedvéért álljon itt egy rövidke biográfia. Tessék:
A HISZTÉRIA zenekar hivatalosan 1989-ben alakult meg Budapesten. A banda 1990-ben stúdióba vonul, hogy felvegye első lemezanyagát „Támadni kell!” címmel, mely a következő év elején meg is jelenik. Ezt a lemezt még másik három követi- „Kár az életért”, „Ne fogd be a szád”, és a „Game Over”  - majd egy kis időre szünetel-feloszlik az eredeti HISZTÉRIA zenekar. Pár hónap kihagyás után azonban Toncsi Cox új csapatot toboroz. Az új tagokkal elkészítik az „X Phobya” című lemezüket, mely 1996-ban lát napvilágot a K&E records-nál. 1998-ban ismét szét széled a banda. Kis pihenő majd 9 évnyi hallgatás után, 2007 decemberében ismét újjáalakul, A HISZTÉRIA zenekar legutóbbi újjáalakulása óta gőzerővel dolgozik, s járja az ország klubjait és fesztiváljait, sok meghívásnak tesznek eleget, 2008 szeptemberében meg is jelenik a sokak által várva várt, és egy korszakot felelevenítő és lezárandó cd-dvd ..EDDIG..Very Best Off”címmel A CD-n a 21 legjobb HISZTÉRIA dal 89-97-ig. Nem kellett sokat várni az új számokra 2009 novemberében megjelenik az új HISZTÉRIA EP, Tudom, hogy mit mondasz, csak nem érdekel címmel. 12 év elteltével és a 2008-as újjáalakulás óta 4 vadonat új dal és két új klip + bónuszként multimédia menü, fótók, háttérképek, discográfia, giffek szinesitik az EP-t. Még mindig 2009 és megjelenik egy limitált kiadású CD a PUNK O' SZAURUSZOK első kiadványaként QSS / HISZTÉRIA Live and Loud Split cd. 2010 június MEGJELENT az új album MODERN KÁOSZ címmel 12 új dal és bonuszként a nagy sikerű visszatérő ep a Tudom, hogy mit mondasz, csak nem érdekel. Az új lp jó izgalmasra sikeredett nem egy unalmas anyag minden megtalálható benne, van rajta a töllük megszokott Punk-rock néhol ska fűszerezéssel.
Az este másik két bandájáról nem írnék hosszú sorokat szerintem elég ha csak megemlítem a nevüket:

2011. december 17.
Debrecen, Underground club (Perényi utca 1.)
Kezdés: 20.00
Beugró: 600 Ft
A 2011-es év utolsó This is Bihar!
Az est headlinere egyenesen Szerbiából érkezik hozzánk a Reflections of internal rain személyében. Fellép továbbá a már jól ismert Hanoi, a HopeToBelieve Berettyóújfaluból, a Black Hourglass Pécsről, a békési illetőségű Level Up! és Debrecen legszarabb zenekara a Hands Off..
Reflections of internal rain (Novi-Sad(SRB) hardcore-punk): https://www.facebook.com/pages/Reflections-Of-Internal-Rain-official/121988321176128
Hanoi (Debrecen harcore-punk): www.facebook.com/hanoihardcore
HopeToBelieve (Berettyóújfalu melodic hardcore): https://www.facebook.com/HopeToBelieve
Hands Off (Debrecen punk): https://www.facebook.com/handsoffpunk
Level Up! (Békés hardcore): https://www.facebook.com/leveluphc
Black Hourglass (Pécs post-hardcore): https://www.facebook.com/blackhourglass

Érkezz időben, nézz meg minden zenekart!

Nincsenek megjegyzések: