a Zooboszlói Tél

Lassan egy éve működik a zooboszlo.blogspot és ezt a jeles eseményt 3 buli szervezésével ünnepeljük meg. Reméljük nem csak nekünk szerez ez majd örömöt.


Az első esemény november 18-án, Debrecenben kerül megrendezésre, a Suttogó klubban, ahol is fel lép az aranyGaluska van.sodó és Berettyóújfalu gumicsizmás rock and rollerei, a Szelephézag. Illetve még egy további zenekar szervezés alatt áll.

A második rendezvény egy kis Hawai hangulatot próbál csempészni a zord őszi estékbe, ugyanis érkezik hozzánk Magyarország egyetlen és utánozhatatlan Gastrosurf zenekar a Fit Fat.
2008. nyarán, korábbi punk zenészekből alakult surf trió. A zenekar tömege 310 kg, repertoárja mintegy 20 szám: saját szerzemények, sajátos feldolgozások a Buzzcocks-tól Paul Anka-n át Dinicu Pacsirtájáig, illetve klasszikus surf darabok újra értelmezve. Az instrumentális zenekar első, 7 számos demója 2009. június végén készült el. Második hanganyaga, a Space Krinolin 4 számos EP 2010. nyár végére lett meg.

Ezt követően, december 10-én, jön, a hagyomány teremtés céllal megrendezendő, Zooboszló fesztivál. Előjáróban csak annyit árulnék el, hogy 3-4 helyi beton keménységű metál banda veszi birtokba majd a Rock Cafét és megtisztel minket jelenlétével és művészetével egy Nyíregyházi psychedelic roll-core band.

Hamarosan a jönnek a részletek!

Nincsenek megjegyzések: