Warm-up and birthday party

A Black metal és Grindcore rajongók bizonyára már rég bevésték naptárukba a november 11-ei dátumot. Ez lesz ugyanis az a nap, amikor a Rock Café színpadán pusztít a debreceni Angerseed. A bulira való ráhangolódásról az Antwar gondoskodik, a tőlük megszokott intenzitással.

"...III. Full Of Anger Fesztivál már a kanyarban van, pár napon belül megindul a jegyértékesítés is, a Fesztivál Warm-Up bulijára pedig november 11.-én kerül sor a hajdúszoboszlói Rock Cafeban, ahol a helyi grindcore Antwar zenekar is csatlakozik majd hozzánk. Közel 3 éve az említett helyen debütált az Angerseed, minden bizonnyal egy hangulatos klubbuliban lesz része mindenkinek, aki eljön a koncertre. És természetesen senki se feledje:november 19.-én Debrecenben a Kaptár Music Clubban III. Full Of Anger Death/Black Metal Fesztivál!!!" (forrás: www.angerseed.hu)
De nem csak a kemény gitár zene kedvelőinek lesz ünnep ez a nap! Ezen az estén ünnepli születés napját a szoboszlói rock élet emblematikus figurája, mindenki Mihuja! Hogy torta lesz-e azt nem tudom, de sör és metál és nagyon magas színvonal garantált!
 

Nincsenek megjegyzések: