Mit kínál az október?!

Mit kínál az október? Sárguló levelek, egyre hidegebb és egyre hosszabb éjszakák valamit jobbnál jobb koncerteket.
Most ezeket a bulikat szedném egy kicsit szerbe számba.

2011. október 7. (péntek)
Csak, rE/tOrz, Benzin @ Hajdúszoboszló, Rock cafe

Ennek az estének már szenteltem korábban egy egész bejegyzést, amit gondolom már mindenki olvasott / látott, de mivel igen csak jó és kellemes kis estének ígérkezik ezért emlékeztetőül érdemes újra áttanulmányozni.
Új és friss információk szerint a fellépések sorát a Csak zenekar nyitja meg, őket a rE/tOrz követi és a sort végül a Benzin zárja.


2011. október 15. (szombat)
Gikszer, És én mit szóljak?, aranyGaluska van.sodó @ Hajdúszoboszló, Rock cafe

Már szintén esett szó erről a koncertről is ezen az oldalon, viszont az említett bejegyzés írásakor még nem látott napvilágot az az örömteli hír, miszerint a berettyóújfalui Gikszer zenekar is tiszteletét teszi nálunk és ha már itt vannak csapnak egy fergeteges party-t.

2011. október 29.
Died by Johnny @ Hajdúszoboszló, Maláta

Erről az estéről még ez idáig nem jelent meg beharangozó iromány, de ígérem ország világ előtt, hogy hamarosan pótlásra kerül eme hiányosság. De olyan nagyon sok újdonságot nem lehet elmondani róla. Menni kell és kész!

És van még egy  hatalmasnak ígérkező rendezvény, amit mindenféle képen meg kell említeni. Ez pedig a szezonnyitó This is "F*cking" Bihar! Igaz, hogy a buliért el kell utazni egészen Debrecenig, de aki szereti a hardcore muzsikát annak mindenféle képen kötelező a megjelenés!

Nincsenek megjegyzések: