Died by Johnny

Died by Johnny. Bizonyára sokaknak ismerős már ez a név, de remélhetőleg hamarosan még többen megismerik. Ehhez próbál meg a Zooboszlo is egy kis segítséget nyújtani azzal, hogy megkértük Winstone-t a banda énekes - gitárosát mutassa be magukat.

A banda mondhatni spontán állt össze, hiszen mindnyájunk (Winstone - ének akusztikus gitár, Maggi - basszus, Ferke - dob, Holi - elektromos gitár)  zenél(T) valamelyik másik zenekarban is, illetve máig igaz ez a megállapítás.
Próbálgatjuk magunkat,egymást zeneileg merre haladunk,mire vagyunk képesek együtt.Akusztikus zenekarnak akartuk elkezdeni és tulajdonképpen arrafelé is haladunk.
Műfajilag hatást gyakorol ránk szinte minden ága a ROCK zenének ...blues, rock, rap, rockabilly, metal ... minden..., mégis azt hiszem az együttes a rockabilly-hez hasonul majd a legjobban ha az idő teltével összeforr.
 Túl vagyunk első nyílvános szereplésünkön is,amelynek Káposztás Gergő adott helyet Hajdúszoboszlón a Rock Cafe teraszán.Pozitív visszajelzéseket kaptunk, azt gondolom sikerült a közönségnek okoznunk néhány örömteli pillanatot.

Terveink, hogy egy ütős szombat esti kocsmabilly együttest hozzunk létre. Feldolgozásokkal többnyire és saját szerzeményekkel is készülünk majd a jövőben. Remélhetőleg minél nagyobb tábora lesz majd a DIED BY JOHNNY-nak!
 



 további képek a debütáló koncertről a Facebookon

Nincsenek megjegyzések: