Hanoi Olivér interjú

Nem rég ért haza a Hanoi legénysége egy külföldi túráról, ennek apropóján tettem fel egy-két buta kérdést a zenekar szoboszlói dobosának, Olivérnek.




Nem rég értetek haza a külföldi túrátokról. Hogy jött ez a lehetőség?


Igen most volt egy kisebb külföldi turnénk ami érintette Csehországot, Németországot és Ausztriát. Egy ismerösünk (Gombos Alex) segítségével sikerült kijutnunk külföldre aki ezt a turnét szervezte egy másik zenekarnak, de nekik lekellet mondaniuk a turnét egészségügyi okok miatt. Alex nem szerete volna lemondani a bulikat és így jöttünk mi a képbe, mert rég ismeri a zenekar tagjait és a zenénket is szereti. Dobott nekünk egy e-mailt mi meg benne voltunk a buliban, mert mindannyiónk vágya volt, hogy egyszer kijussunk külföldre a zenénkkel, bár így is lekellett mondani 4 külföldi állomást részben miattam ami két fesztivál és egyszer a The Dickies egyszer meg a Polar Bear Club-nak nyitó bandái lehettünk volna, de a Libido Wins vendégszerepléseim miatt azokat jegelni kellett.

Milyen volt a zenekar fogadtatása, milyen bulik voltak?

Nagyon jó! Szerettek kint minket. Mindenhova visszavárnak egyik szervező annyi lelkes volt, hogy jövőre Svájcba is ki akar minket vinni. Bulikon volt mozgás, mosh pit rendesen a cd-k, felvarrók is szépen fogytak. Teljesen elégedettek vagyunk első külföldi kiruccanásunk alkalmával, hogy ennyi embert megmozgattunk és érdekelt a zenénk.

Milyen élményekkel gazdagodtál? (csak olyan amit a nyomdafesték elbír) 

Csak pozitív. A városok gyönyörűek voltak a társoság tökéletes volt. Az ingyen sör ínyemre volt amiket a helyek biztosítottak. Volt, hogy többet ittunk a kelleténél, de mindig jól sült el. Nagyon szerettem kint lenni. Már most visszavágyok. Talán a vega kajából volt elegem, mert mindenhol csak az kaptunk és mindenki fingott tőle a buszban.

Milyen tervek vannak a jövőre nézve?

Ősszel a Szükségállapottal és a Kötelező Közhelyekkel fogunk egy 10 állomásos turnét lebonyorítani országban. Mellette lesznek önálló bulijaik remélem Szoboszlón is. Lehet ősszel lesz egy 4-5 napos külföldi kirándulásunk és valami felvétel is, de ez maradjon még titok.

Köszönöm a válaszokat. És utólag is boldog szülinapot!

Köszönöm szépen és köszönöm a lehetőséget!

Nincsenek megjegyzések: