Hope to Believe EP

Nem régiben megjelent a berettyói Hope to Believe zenekar legújabb kislemeze Hetedik napon címmel. Az érdeklődők innen letölthetik: http://www.mediafire.com/?wa0s2x76qpv531c

Álljon itt egy kis ízelítő a this is bihar blogról:

Aki egy kicsit is érzékeny a hajdú-bihari undergound punk/hardcore színter iránt, annak valószínűleg ez a legszebb karácsonyi ajándék. Sokat kellett várni, hiszen a zenekar már tavasz tájékán elhúzta a mézes madzagot a nagyérdemű előtt, de bátran állíthatom, hogy  megérte. Négy nagyszeű nóta, fogós riffek és kurva jó szövegek. Kell ennél több? Külön kiemelném az amúgy sem lapos számok közzül az Együtt előre és az Utolsó esély dalokat, amik igazi együtt ordítós himnuszok lehetnek. Piros pont jár Kornélnak a zenekar gitárosának az utómunkákért és a gitár felvételekért, mivel otthoni körülmények közt a maximimuot hozta ki magából. Számomra az egyetlen negatívum, hogy néha a dallamos éneklős részek nem igazán jönnek át, de lehet velem van a baj és mások számára pont ez ad egy pluszt a dalokhoz. Nem akarok én kritizálni, hisz igazábol nincs is mit. Összeségében egy erős tartalmas EP-t dobtak össze a srácok. Remélhetőleg minél hamarabb fizikai formában is beszerezhető lesz az anyag.

Plusz infó, hogy Marci kilépésével nem rég 4 főre fogyatkozott a zenekar. Jelenleg a srácok új gitáros után kutatnak, aki érez magában elég spirituszt a szerep betöltésére az jelentkezzen náluk! Addigis járjon mindenki HTB koncertekre és hallgassa a lemezt! Remek alkalom lesz erre a január 22, amikoris Debrecenben a Sikk music café-ban lépnek fel a Szükségállapot, Slay Of Silence és a Bloom Is Of The Rose társaságában.
sixpackgirl

Nincsenek megjegyzések: