Antwar ősz

"Jelenleg a magyar underground szubkultúra még nem igazán ismeri a zenekart, de ajánlom őket mindenki figyelmébe, aki szereti az extrém grindcore-t, metálos, stoneres pillanatokkal, kíméletet nem ismerve. A műfaj egy igen nagy tehetségei, aki teheti, menjen el egy bulijukra és ragasztózza magát a padlóhoz!
Hajdúszoboszló, Magyarország."

Kiküldött tudósítónk (Sz. Ferenc), találóan megfogalmazott gondolataihoz nem sok érdemi hozzáfűzni valót lehet illeszteni, egyszerűen ezt a bandát látni kell!

Hol és mikor?

először
2011 október 28.-án (pénteken) a szerencsi vár Árkádjában az ismét megrendezésre kerülő az Extreme Noise Festen. A fesztivállal 2005 óta folyamatosan, évi két-három alkalommal is találkozhattak az metálzene szerelmesei. A szervezők a korlátozott lehetőségek ellenére ezúttal is igyekeztek változatos programot összeállítani, a magyar fellépők mellett ez alkalommal egy olasz banda is a húrok közé csap.
Fellépők:
-Necrodeath ( Olaszország - death/thrash )
-Vile Disgust ( Budapest -  goregrind )
-Angerseed ( Debrecen - death )
-Antwar ( Hajdúzooboszló - grindcore)
A buli 20:00-kor kezdődik.
Támogatás : 1000 Ft

másodszor
2011 November 4-én a debreceni Rocktanyában (Bartók B. u. 56.) egy fergeteges grindmathnoisemetal buli keretében képviselteti magát illetve képciseli kis városunkat az Antwar és a Noistorm, végül a debreceni Hatred Solution!
Fellépők még egyszer:
-Antwar
-Noistorm
-Hatred solution
Kezdés 19 óra
Belépő jelképes 300 ft


És ezzel még bőven nincs vége az ez évi mulatságoknak. Meg nem erősített információk szerint idén még legalább kétszer is színpadra lép az extrém grindcore tiró.

Nincsenek megjegyzések: