Légy belezős rakkenroller!

Mint bizonyára többen értesültetek már róla, a meghökkentően látványos, profi rakkendroll produkció, a Yellow Spots új frontembert keres. Személyének kiválasztására három fordulós énekesválogatót hirdet meg a zenekar.
- Első körben a "Kleptomán Boogie" és "Sátánkórház" c. szerzemények instrumentális alapjaira kell a jelentkezőknek ráénekelni a szöveget, némi bevezető, átkötő és elköszönő konferálással megtoldva. Ezt videóra is kell rögzíteniük (akár egy mobil kamerájával), feltölteniük a Youtube-ra, majd a linket beküldeniük a belez@yellowspots.hu címre vagy posztolni a zenekar FB oldalára. A videókat lehet kommentelni, akár szavazni rájuk, de a jelentkezők közül az 5-6 továbbjutó kiválasztása a zenekar döntése... A videók beküldésének határideje augusztus 29.
- A második fordulót a Tilos rádió közvetíti (webkamerával is), augusztus 30-án 16:30-18:00 között, a Páholy című műsorban. A jelöltek felváltva adják elő a dalokat az élő rádióadásban, melynek végére a két legjobban esélyes frontembert választja ki az együttes.
- Őket szeptember 1-én elviszik Tatára, egy két napos "kiképző táborba", ahol 6-7 számos repertoárt tanulnak be velük az utolsó megmérettetésre, amire szeptember 5-én a BuSho fesztiválon kerül sor. Az ingyenes koncerten mindkét döntőssel elhangzik ugyanaz a program, és a fellépés végén kihirdetik, ki lesz a Yellow Spots újdonsült énekese.
A jelentkezőknél előny:
- "őrült" frontember személyiség
- jó konferanszié
- karizmatikus hang, ének tudás
Az elénekelendő két szám zenei alapja, a szövegekkel együtt:
Íme korábbi koncertfelvételek az A38-ról, arról, hogy pontosan hol is kéne a szövegeket énekelni:
http://youtu.be/ZbtnVbsG4GA - Kleptomán Boogie
http://youtu.be/65vKDr3AGTQ - Sátánkórház
Némi csavar, hogy a Sátánkórház vége részének zenei alapja picit megváltozott az énekes válogató demó verzióra, ám arra is az eredeti szöveget kellene ráilleszteni, illetve a Kleptomán Boogie-ban az elején belépő női vokálok helyett is már egyből meg kellene szólalni a főéneknek...
Tehát, ha bármennyire is kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad a Yellow Spots frontembereként, íme a lehetőség, küldd be a te általad felénekelt videódat jövő szerdáig!

Nincsenek megjegyzések: