This is Bihar! - Zooboszlón

Mint az előző bejegyzésben már említettem, a hétvégén, Olivérnek és a Hanoinak köszönhetően, három remek, Szoboszlón eddig nem látott zenekar vendégeskedik.
Kik is Ők?

  • A négy veszprémi gettópatkány (Tibor, Áron, Boros, K.Z.), azaz a P.F.A, akik egészen Veszprém városából ruccannak át hozzánk, hogy kedves kis punk muzsikájukkal sok felejthetetlen percet szerezzenek Nekünk. A 2006-os megalakulásuk óta már több mint három (4) hanganyaguk került rögzítésre és ezen felül még 3 split lemezt is megjelentettek. Aki szeretné beleásni magát a zenekar eddigi munkásságába az a http://pfa.punkportal.hu/ oldalon bátran megteheti.



  • A Balaton déli partjáról származó, azonban manapság már részben Budapesti, kőkemény punkmetal zenekar, a Think again. A bandának 2010-ben jelent meg ezidáig legfrissebb EP-je, a Unreachable, melyet ingyenesen letöltheti aki csak szeretné. ( http://www.mediafire.com/?y4yjiyiw1m3 )

  • Végezetül pedig a Fake Shakes, akikről a half-foot-punk.blogspot.hu emígyen ír: "All Star" zenekarról van szó, király preferenciákkal! Márk-Nothing/ForMyFriends; Buda-Plan Beer; Fater-Dance Or Die!!!/Szextank; Boros-P.F.A.. Király és tökös poppunkot tolnak a srácok (...) Kellett már egy ilyen banda nekünk! Ha nem hiszed hallgass bele: http://fakeshakes.bandcamp.com/

Nincsenek megjegyzések: