koncert lesz!

Január 20-án, Berettyóújfalu zenekarai veszik birtokba a Rock Cafe színpadát. Na nem az összes "csak-csupán" kettő. Érkezik a Gikszer és a Szélső érték.

A Gikszer már számos alkalommal megfordult városunkban, játszottak már mindenhol, ahol lehet szoboszlón (művház, szabadtéri, rock cafe, sőt még annó az Indiánban is), ezért nem is mutatnám be újra ezt, a mérhetetlenül szimpatikus Ska / punk négyest.
Ellenben a Szélső érték zenei formációval, akik szintén szimpatikusak, de ezidáig nem igen jártak mifelénk.
Íme egy kis ismertető (forrás www.szelsoertek.hu )
A zenekar megalapításának ötlete a 2007-ik év elején vetődött fel, mikor is Gyugyu ösztönző hatására a Gezbee Zsolti által megírt dalötleteket elkezdtük kidolgozni. Helyi zenészek között keresgélve Kriszt kértük föl, hogy dobjátékával kísérje a dalkezdeményeket. A ritmuszekciót kiegészítve augusztusban csatlakozott hozzánk Jóni, akire feladatként a basszusgitár mellett az elektroakusztikus gitár húrjainak koptatása hárult.
2009-ben kerültünk szoros baráti kapcsolatba Hegével, mind ideológiai, mind zenei téren. Csakhamar kiderült, hogy állandó közreműködőként szívesen csatlakozna mint video jockey, vetítéseivel színesítve a Szélső Érték koncertek hangulatát.
A következő nagy változás a zenekar életében a 2010-es év végén következett be, mikor is Krisz egy kedvező állásajánlatot kihasználva Írországba költözött. A zenekar számára hamar világossá vált, hogy a folytatáshoz új dobos után kell nézni. Így jött képbe Szaki, akire beavatásként a zenekar első stúdióalbumának feldobolása várt.

Tehát:
2012. 01. 20. (péntek)
21.00 óra
Rock Cafe, Hajdúszoboszló
belépés díjtalan
fellépők:
Gikszer - http://www.myspace.com/gikszer
Szélső érték - http://www.szelsoertek.hu

Nincsenek megjegyzések: