Saját szavakkal - Eastern Noise

Néhány bejegyzéssel ezelőtt (http://zooboszlo.blogspot.com/itt-a-keleti-zaj) már hírt adtunk róla, hogy a Noistorm piacra (illetve netre) dobta, az Eastern noise című bemutatkozó EP-jét. Holi, a zenekar gitárosa és egyik alapítótagja, osztott meg pár érdekes kis információt a kislemezről és az azokon található dalokról.


born from terror
Ez az első szám, amit 4-en összeraktunk, így érthető ha közel áll hozzánk, de főleg azért választottuk mert hűen mutatja azt az irányt amit a zenekar kitűzött maga elé.

stream
Ez az egyik "legszélsőségesebb" számunk, mármint dallamok terén, nincs másik olyan dalunk amelyikben ennyire erőteljesen lenne jelen maga a dallamosság.

sex under the blue sky
Míg a Born from terror a legrégebbi közös dalunk addig ez a dal legújabb számunk volt a felvétel idején, és hasonlóan hozzá, ez is teljes mértékben tükrözi a zenekar stílusát.

A fent említett három dal kilenc szám közül került kiválasztásra, mert ezt a 3 számot tartottuk olyannak amiből nagyjából megismerhető a zenekar stílusvilága.
Fogyassza mindenki egészséggel!

A végére pedig jöjjön egy sejtelmes, már-már bulváros bejelentés:
Nyárvégére tervezünk egy érdekes demó felvételt, ami egy kis zenei kirándulás lesz a zenekar számára, de többet erről még nem árulunk el!

Érdeklődve várjuk, de addig is töltse, hallgassa és terjessze mindenki:
Eastern noise 2011 EP

Nincsenek megjegyzések: