aranyGaluska koncert!

Majd két és fél év után, újra egész estés koncertet ad Hajdúszoboszlón, az aranyGaluska van.sodó.
A zenekar az elmúlt években csupán egy-egy rövid fellépés erejéig volt látható és hallható szülővárosában. A helyi rajongóknak azonban már nem kell sokat várni és ismét élvezhetik, a semmivel össze nem hasonlítható, Galuska show által nyújtott eufóriát.

2011. március 25.
RockCafé (H-szob. Rákóczi u.)

A fent említett péntek estén a békásmegyeri fiatalokból álló És Én Mit Szóljak? zenekar is tiszteletét teszi városunkban és előadják művészetüket amit, a pop-punk és punk-rock stílusba lehet leginkább besorolni.
A zenekar 2006-ban kezdte meg pályafutását, eleinte csak feldolgozásokkal próbálkoztak olyan bandáktól mint a Green Day, Sum41, Ramones. 2008-ra viszont elkészült jó pár saját nóta is, amiből a legjobbakat kiválasztva elkészítették első hanganyagukat. Ez idő tájt kezdődött meg komolyabban a koncertezések is. Még ez évben jelent meg az első nagylemeze a csapatnak 'minden a régi' címmel, aminek köszönhetően 2009-ben egy kis tavaszi túrnét is le tudtak bonyolítani. 2009 őszén egy újabb EP-vel jelentkezett az ÉÉMSZ. Azóta pedig folyamatos koncertezéssel töltik idelyüket.




Az este másik zenekarát, az aranyGaluskát remélem senkinek nem kell bemutatni, de ha valaki esetleg nem ismerné a bandát, az járjon utána mert itt és most nem fogom részletezni, ezt a több mint 10 éves sikertörténetet.

Nincsenek megjegyzések: