Belezős Horror Farsang

Még alig heverte ki a Galuska legénysége az elmúlt heti koncerteket és már is látható közelségben a következő show. Nem is akármilyen show!

BELEZŐS HORROR FARSANG
BAKI Klub | Balmazújváros, Batthány u. 26. | bakiklub.hu
2010.02.18. péntek 20:00
700 Ft, de kultikus horrorhősnek öltözve csak 500 Ft
21:00-21:40 aranyGaluska van.sodó
22:00-22:40 Voodoo Allen
23:00-00:00 Yellow Spots

“Ha már farsang, legyen kíméletlen! Így farsangozunk mi! Borítsa vérbe Ön is a farsangot! Még sorolhatnánk erőltetett jelmondatokat, amik beharangoznák a Yellow Spots “Belezős Farsangi Turnéjának” balmazújvárosi állomását. Mindez természetesen a város underground központjában, a BAKI Klubban fog lezajlani, az “ünnephez” méltó fellépők társaságában!
„Terrorista TV maci, lelkén szárad Nagasaki.” A sajátos nevet választó aranyGaluska van.sodó zenekar tagjai bár nehezebben lélegeznek, mióta átment rajtuk a villamos, mégis az est első koncertjét adják. A morbid humorú punkzenekar Hajdúszoboszlóról érkezik, hogy a gyülekezőkre támadjon.
„Megújult a Károlyi és eladták a Merlint, a tetovált csajodat meg szétlőttem, mint Berlint.” Űrből érkező tapírok, mutáns borzok és orális szexre kényszerült némberek népesítik be a Voodoo Allen zenekar képzelt univerzumát. Az obszcén költészetű psychobilly trió remélhetőleg elmeséli a panelek közt prostikra vadászó Vágási Feri történetét is az érdeklődő publikumnak.
„Véres végtag-koktél csábít, csillog-villog a zsilett!” A Yellow Spots „belezős” swing-kabaré-cirkusza teszi fel a pontot az est végére. Mennyből érkező gigantikus pénisz, boncolás a svédasztalon, emberi lényekkel táplálkozó autómobilok balladáját nagybőgővel, fúvósokkal és művérrel elregélő opuszok követik egymást, alkalomhoz illő módon. A sztárvendég természetesen most is a gyorsvonattal érkező Fenyő Miklós lesz!
Az estére a belépő 700Ft, de aki alkalomhoz illően – kultikus horrorhősnek - öltözik, 500Ft-ért merülhet a kultúra tavába! Tehát ne feledjék: február 18-án horror-farsang a BAKI-ban punkkal, psychobillyvel és swinggel!”

[ http://www.myspace.com/aranygaluska ]
[ http://voodooallen.hu/ ]
[ http://www.yellowspots.hu/ ]
[ csatlakozz! ]

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szomorú rátalálni ilyen programra, hogy ma is még az ilyen horror este a szórakoztató. Hol vesztettük el a józan eszünket és értékrendünket?? Kár a fiatalokért, akiknek más nem jut, mint az ilyen "szórakozás", bódulat!Azért mert keletebbre van Hajdúszoboszló, még nem kell ennyire elbalkánosodni! Vajon megtaláljátok még a valódi értékeket? Legjobban a lelketeket sajnálom, amit ilyenekkel fertőztök. Nem erre vagytok hivatva!Kár, hogy csak ilyeneket tudtok választani, talán mert nincs is más és nem is mutat senki valami valódi értéket...! Ez a legszomorúbb az egészben! László

FokHagyMa írta...

Kedves László!
Köszönjük a hozzászólását!
Nem kell ezt olyan komolyan venni! Jóféle Rock and roll muzsika egy kis horror filmes díszletbe bújtatva. Ennyi. Se több, se kevesebb!
Szerintem, ha a teljesen elfogadott disco-ba látogat el a halandó emberfia akkor sem kap sokkal több valódi értéket, sőt! Itt legalább hús-vér emberek szolgáltatják a talpalávalót.
Remélem ezentúl is olvasója marad a kis csapatunk kis oldalának.
Üdvözlettel: FokHagyMa